"Det är ju tur att du är bi, så slipper vi göra slut"

Har haft ett 4 timmar långt telefonsamtal med Maria ikväll/natt. Är bara tvungen att skriva ner några delar av det...
- Men alltså, konversationer mellan killar och tjejer är helt fuckade eftersom vi tänker så jäkla olika.
- Ja, fan vilka problem vi har. Det finns folk som svälter där ute och här sitter vi. Det här är fan värre.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Nej, men det är ju så, vi fikar ju inte när vi ses, som andra gör, jag menar, vi slickar ju varandra. Det är så vi umgås, what's the deal with that liksom.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Jag höll på att säga något elakt, haha!
- Säg, säg, säg!
- Men alltså, det är ju sant. Hon passar inte som vän.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Fast jag tror hon kommer förstå.
- Förstå vaddå?
- Den dagen hon skaffar flickvän så kommer hon fatta varför man dumpar alla andra den första tiden.
(Här måste jag tillägga att Maria och jag har sedan en tid tillbaka har grävt upp lite spännande fakta som visar att en gemensam vän till oss är gay, fast hon vet nog inte om det än)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Men tänk den dagen då hon är typ 27 och det finns en kille som försöker få henne i säng och hon bara "hej, vad är det där, jag är oskuld!", han borde ju bara "okej, hej då". För jag menar, fyfan för att lära upp en oskuld som är 27. Det är svårt att lära gamla hundar sitta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- När du sa att hon blivit lite rund, vet du vad jag tänkte då?
- Nej, vad?
- Jag tänkte: "YES!"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Seriöst, vi hade inte sex på över 24 timmar! Det innebär ju att vi är typ tillsammans, eller hur?
- 24 timmar!? Det är ju helt insane in the membrane! Ja, nej det är ju ingen KK-relation då i alla fall, detta är ju definitivt något djupare. *Tar ca 10 minuter efter det här att smälta att det var över 24 timmar UTAN sex*
---En liten stund senare---
- Vi har sex hela tiden, men vi tycker om varandra ändå.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Under 4 timmar pratade vi om en maaaaassa saker och jag kommer inte ens ihåg hälften av roligheterna just nu eftersom jag blev tvungen att köra in till stan och hämta brorsan som ett litet avbrott mitt i allt. Hade jag inte gjort det så hade vi nog pratat fortfarande, vilket innebär att vi hade varit i telefon i ca 6 timmar nu...  Vi pratade om allt mellan himmel och helvete och lite till utanför gränserna. Blev mycket snack om killars syn på tjejer, killars sätt att tänka, killars sätt att analysera eller inte analysera, killars sätt att uttrycka känslor, killars sätt att hantera osäkerhet och bla bla bla...och jag insåg att oj, vilken underbar pojkvän jag har. What's the catch?
Det måste ju finnas något han är lite sämre på, men det kommer jag väl att märka så småningom antar jag. Än så länge känns det awesome och jag är väldigt kär och lycklig :)
Puss <3

Nu börjar det likna nåt!

Idag har jag inhandlat lite grejer inför nyårsafton (i morgon).
1) 70 cl Vodka
2) Ett flak cider - jordgubb/lime, mums!
3) En "sats" turkisk peppar som jag ska blanda och fylla pluntan med.
4) Ett flak powerking.
Dessutom ska jag var med lite på en flaska champagne/mousserande vin med Nalle.
Morsan blev inte överlycklig över mina inköp kan jag ju säga...
Frågan är hur mycket jag ska ha med mig i morgon? 8 cider, pluntan och några powerking och vodka? Är det för mycket? För lite? Beror på när jag börjar dricka i och för sig... Jag har tagit en shot och ett glas med powerking/Vodka och jag känner redan av det. Kanske börjar bli dags att äta något. Fortfarande sugen på dem där pizzabullarna jag aldrig gjorde härom dagen, men det får det bli en annan gång för ikväll ska mamma och Sten göra något gott! Sten är bäst på att laga mat nämligen så då vill man ju inte vara mätt. Inte full heller för den delen, så nu blir det inget mer drickande ikväll, utan det får jag spara till i morgon!
Förresten, jag glömde skriva att Elenor och jag var på bio i söndags (Mamma och Sten var också där)! Vi såg Luftslottet som sprängdes. Helt otroligt bra. När jag såg Män som hatar kvinnor så förväntade jag mig att den inte skulle vara så bra eftersom det var en svensk film och jag brukar inte vara överförtjust i sådana. Det visade sig att den var skitbra och man var ju bara tvungen att se Flickan som lekte med elden när den kom ut på bio. Den andra filmen brukar aldrig vara lika bra som den första men jag tyckte faktiskt att den överträffade den första filmen. Eftersom man sett dem två första filmerna så måste man ju se den tredje, men vad är oddsen att dem skulle kunna göra den bättre än dem andra två? Det trodde ju inte jag att dem kunde i alla fall, men jag hade fel. Väldigt sevärda filmer allihop, för er som inte har sett dem.
Nu ska jag och min anka ta och smörja oss lite med Helosan, men ni får ha ett förjävla bra nyår allihopa!
Gott nytt år på er!

Love is not a three way street.

Idag har jag och morsan varit i Hyltebruk och hälsat på mormor Siri. Världens goaste gammelmormor! Hon hade lagat mat åt oss och sedan bjöd hon på kaffe och choklad. Jag tror det är av henne jag har fått mitt chokladberoende för hon är också helt galen i choklad. Vi satt där ett par timmar och man vill verkligen inte därifrån. Det är inte som att sitta hos en gammal tant och prata om onödiga och helt ointressanta grejer, för mormor Siri är verkligen något extra. Alltid så rolig och glad. Jag älskar henne.
Sedan körde jag hem och då fick jag ett oroligt sms av en flickvän till en bekant till mig. Hon hade snokat i hans mobil och sett att han tänkt träffa mig den 22:e dec då hon var hos sina föräldrar i Lund. Efter några sms fram och tillbaka mellan mig och tjejen så bad hon att få ringa mig vilket självklart gick bra eftersom jag inte har träffat hennes kille på över 2,5 år och inte hade något att skämmas över. Så vi snackade väl i telefon i en halvtimme eller något och hon var helt förstörd över att han varit otrogen mot henne med antagligen flera andra tjejer. Jag berättade hela sanningen och för säkerhets skull bad jag henne gå in på hans dator och läsa meddelandehistoriken på msn. Där såg hon att jag försökt övertala honom till att inte ligga med andra tjejer eftersom han har flickvän. Dessutom såg hon att jag har sagt nej varje gång han velat träffas eftersom jag i princip har haft pojkvän hela tiden och definitivt inte har något behov av honom. Jag hade tydligen skrivit massa visdomsord i den där historiken och till slut sa tjejen att: "Jag förstår varför han vill ligga med dig, du är ju så himla smart och snäll. Jag antar att du är snygg också, din jävel. Jag tror nästan jag är kär". Jag: "Hmm, du kan inte säga så om mig när jag har legat med din pojkvän under tiden ni varit tillsammans för 3 år sedan (de hade tydligen varit tillsammans i 4 år men jag har bara vetat om henne dem 2 senaste åren). Du borde hata mig". Hon: "Det GÅR ju inte att hata dig, du har ju varit på min sida i det här i era konversationer ända sedan 2007, och ändå fattar inte det jävla svinet hur rätt du har och försöker ändå sätta på dig, senast nu den 22:e december när jag firade jul med mina föräldrar."
Blä på killar som är svin mot sina tjejer. Tjejer ställer upp för varandra, jag hade dock aldrig träffat den här tjejen och visste inte hennes namn förrän igår, och ändå har jag varit på hennes sida i 2 år. Senare på kvällen skickade hon iväg ett sms och tackade så mycket för att jag var så ärlig mot henne och ville ta en fika med mig efter nyår nån gång. Hur kan han göra så mot henne? Hon verkade vara en jättebra tjej. Ett jävla avföringsprov är vad han är.
Sen bar det av till Wild West Steakhouse med Frida, Gisela, Jesper, Muppen, Frank och Gustav eftersom Frida precis har fyllt 19 och vi ville bjuda henne på något. En trerätters där var sjukt mäktigt och jag blev så mätt så jag trodde jag inte skulle behöva äta på ett år igen. Men nu börjar jag faktiskt bli hungrig, ca ett dygn senare så nu ska jag se om det finns någon kycklingfilé så jag kan leka med min krydda "Wasabi och Sesame".
Finns inte kyckling, blir det nog pizzabullar eller potatis-och löksoppa. Mmm, Pizzabullar låter som en bra idé. Det kör vi på, Amanda. Japp.
Idag har jag varit i stan med Madde och handlat lite. Ville hämta ut nya p-piller med men nej då, dem var SLUT på apoteket. Varför ska folk pippa satan ur varandra såhär i juletid? Näe, så jag fick gå hem utan piller. Men det gör inte så mycket för jag har Kitkat och det är ju faktiskt godare!
Tjing!

Let's dance and drink until one drops. Let us celebrate the duckdance.

Har varit lite för mycket jul den här julen. Firade som sagt var den 23:e för Rebecca och Jonathan - med mat, tomte, julklappar och familjemys. Sen blev det julafton och då var vi som vanligt hos Stens föräldrar - Tuula och Folke. För det första så tycker jag inte om dem av flera anledningar. En av dem är att allt ska vara så fint och perfekt, vilket bara äcklar mig. Därmed tycker jag att det är pest och pina att fira jul hos dem VARJENDA JÄKLA år. Det hade nästan varit okej om vi bara var där och åt, småsyskonen fick sina julklappar och sen åkte vi. Men nej då, vi stannar där till EFTER Kalle Ankas jul. Här vill jag upplysa er om att det är bara jag, min bror, mamma och Sten som sitter bänkade framför tv:n. Tuula och Folke springer runt i huset och fixar kaffe och kakor och springer upp till oss vid tv:n och säger: "Nu får ni gå ner och ta kaffe och tårta". ÄR DEM HELT DUMMA I HUVUDET?! Man går inte iväg mitt i Kalle Anka. Mamma och Sten går iväg och hämtar kaffe och grejer, och då sitter Folke och försöker kommunicera med mig och brorsan. MITT I KALLE ANKAS JUL. TYST! Jag ser på TV!
Näe, usch jag tycker verkligen att det förstör hela julkänslan. En annan sak som förstör julkänslan är att det är alldeles för fin julmat dem bjuder på. Jag spyr nästan av att alla sitter där med små överarbetade förrätter och 4 uppsättningar bestick var kring sina tallrikar. Dessutom är jag sur på Tuula för att hon tycker att det är "skitjobb" jag har i Norge. Ska hon säga som jobbar på posten, kärringjävel.
Äntligen åkte vi därifrån och kommer hem till lilla Trönninge (Från tylösand där Tuula och Folke bor). Sedan kom min mormor och så åt vi julmat igen, kollade på Karl-Bertil Jonsson och delade ut julklappar. På natten fick jag för mig att gå på midnattsmässan i Trönninge kyrka, och morsan och mormor hängde på. Kändes lagom kul att jag hade snapsat en del precis innan kyrkan... Träffade prästen som kramade om mig och sa: "Jaha, Amanda, kul att se dig igen, du har ju inte varit här sen du konfirmerades för 4 år sedan". Hur kass känner man sig inte då? Herren förlät mig för mina synder i alla fall ;D
Sen blev det juldagen och klockan 12 åkte vi och hela tjocka släkten hem till mormor där hon bjöd på julmat. (Observera att detta är tredje dagen i rad som man lever på julmat). Detta är enda dagen på hela julen som jag och brorsan tycker att det känns som riktig jul. När vi var små firade vi alltid jul hos mormor med släkten, men sedan morsan träffade Sten är det hans päron som gäller på julafton. I alla fall... Julmaten var uppäten och jag åkte iväg för att hämta Nalle och sedan drog vi iväg till badhuset där min släkt som tidigare var hos mormor var. Nalle fick alltså träffa min familj och i princip hela min släkt som betyder något. Morbror Micke är inte att leka med alltså. Eller jo det kanske är det han är. Jag var livrädd för honom tills jag fyllde 13 ungefär, så jag förstår om Nalle fick en chock. Micke är på sitt eget lilla speciella vis. Ni som har träffat honom vet vad jag menar...
Och bara för att jag vet att ni som läser min blogg säkert kommer besöka Sannarpsbadet någon gång mer i livet så måste jag säga att vi har nuppat där. Sug på den du!
Efter badhuset blev det hem till mormor igen för ris a lá malta. Att vara ny på en "släktmiddag" med vår släkt är inte det lättaste. Som sagt, släkten är värst, men jag tycker att Nalle fixade det förvånansvärt bra.
Körde hem Nalle, körde brorsan och hans 5 kompisar till Rotorp (Dem två tjejerna satt i bagaget...) och sen åkte jag hem och hade myskväll med mamma och Sten. Träffade Jonas en stund så körde vi ner till Laxviksstranden och tänkte ta en promenad, men det var kallt och inga stjärnor på himlen så vi sket i det och körde runt en runda så Jonas fick styla lite med sin nya iPhone och sin ljudanläggning i bilen. Spännande...Eller nåt. Sen skulle jag hämta Nalle i stan och Jonas skulle hämta sin tjej så vi tävlade hela vägen in till stan. Vem vann? Ankan såklart!
Idag har Bela och hennes kille, Oscar, varit med mig när jag tatuerade mig. Det var min julklapp till mig själv och jag blev fett nöjd :)
Oscar frågar tatueraren: Är det många som kommer in med konstiga eller helt knäppa motiv dem vill tatuera in?
Tatueraren (Andreas): Ja det är det..En badanka till exempel.
xD
Sen åkte jag hem till Nalle igen och hade myspys till typ åtta och sen begav jag mig hem till Jocke och hämtade en tröja som jag glömt där i somras. Sen spelade han upp några av hans nya låtar som han gjort, och tja... Det är inte alls min typ av musik, jag tycker inte att det är bra helt enkelt. Men jag hör ju att han är duktig på det han gör. Men nä, jag orkade lyssna på 2 låtar och sen fick det vara nog. Sen föreslog han att jag skulle hänga med honom och hans kompisar ut och festa ikväll, men jag tackade nej.
Jocke: Ska vi stanna hemma och kolla på film då?
Jag: Nä, det är lugnt, jag klarar mig.
Jocke: Dissar du film med mig? Jag som är så snygg?! :O
(Han har UNIVERSUMS högsta självförtroende för övrigt)
Jag: Ja.. Och förhoppningsvis ett bra tag framåt :)
Jocke: Så du har alltså gått och kärat ner dig i någon? Vem är den lycklige?
Jag: Yes det har jag. Den lycklige? Jag är.
Han verkade rätt nöjd med det svaret. För sen sa han: "Jag är glad om du är glad, men den dagen du inte är den lycklige längre så kom och kolla film eller sup med mig!"
Killen är weird, men trevlig. Han är faktiskt en av dem få killar som inte fortsätter stöta när man sagt att man har pojkvän. Han respekterar det och håller fingrarna i styr. Duktig kille.
Ikväll är det chill med Kitkat, cider, en och annan snaps och sällskapsspel med mamma, Sten och ett annat par som är här.
Här kommer en bild på min anka!

Julmys med familjen!

Har haft liten julafton här hemma idag för Rebecca och Pingu (Min bonuspappas barn) eftersom de är hos sin mamma i morgon. Riktigt skoj har det varit, uppesittarkväll med bingolotto och en del snapsar och cider senare har vi faktiskt haft en riktigt mysig familjekväll! Ni ska bara veta att att fira jul i vår familj är ungefär som Sunes jul. Familjen är värst helt enkelt! Här kommer lite bilder från kvällen =)
Brorsan och jag när han får paket!
Morsan, brorsan och bingolotto. Brorsan vann för övrigt en laptop för 10k...
Mozart fick en julklapp och gav tomten en kram!
Ankan var tomte

If you wonder if I want you to, I want you to.

Kom hem från Oslo i lördags, och då var det bara snabbt hem och slänga in väskorna i vardagsrummet, klä på sig nåt lite snyggare än mjukisbyxor, skjuts av brorsan hem till Nalle där han hade fixat jöttegod mat, levande ljus, musik och lite till... Otroligt mysigt var det till kl 20.30 då jag tog mig hem till Madde där även Lars, Danne och Adam var och en liten stund senare kom även Fidde. Blev drickande, musik och massage. Väldigt kul hade vi i alla fall och där var vi till ca 2.30. Sen gick jag hem till Nalle igen :)
Söndags blev en lugn dag, vi tvättade och så bakade vi julgodis - tryffelbollar. På kvällen blev det chips, dip och cola när Mike och Petronella var där (tror dem hette så om jag inte minns helt fel). Sen sov jag där till idag med och då åkte jag med Emil, Nalle och Alex in till stan och sen därifrån och hem vid 12 och packade upp mina resväskor som mamma blivit pissed på för att jag bara slängt in dem i vardagsrummet i all hast. Nu blir det fika med morfar och kusinerna och sen blir det fika (igen?) med Elenor! :D Fett nice, finns massor att prata om! 
Underbart att vara hemma i Halmstad igen, och har haft tre otroligt bra första dagar här. Tack <3

Sms!

Åh, inte ofta man får sms till sitt norska nummer men nu trillade det ner ett! Från vem? Ja, en person som jag tänkt på väldigt mycket den senaste veckan för att jag har så otroligt ont. Ni får inte ihop det här va? Det var ju Jonas som frågade när jag kommer hem och hälsar på nästa gång! Vet ni vad det innebär? Massage! (på stranden tänkte jag skriva men kom på att det är vinter, så nej, tack.) Men det var kul att höra ifrån honom igen, vet bara inte hur jag ska hinna planera in massage mitt i alla mina andra planer? Näe, usch för att ha ont i axlarna och ha för lite tid. Kan han inte bara råka sitta på bussen i morgon och massera mig hela vägen hem? Det tycker jag låter som en bra idé. Det lär dock inte hända. Längtar däremot till det blir varmt igen så vi kunde ge varandra massage på stranden igen som vi brukar. Finns det nåt härligare än att ligga i varm sand och få en lång helkroppsmassage? Nej inte mycket som är bättre än det. Jag längtar oerhört efter det. Något annat jag längtar efter är i morgon eftermiddag. Ja, jag har nog tjatat om det ett tag, men fan.. Jag har ju varit mysnödig sen jag åkte från halmstad förra gången, den sista november. I morgon blir det mys, och sen blir det dags att fira Madde och sen blir det mys igen! Mys Mys Mys. Ankan älskar mys. Ankan älskar mys med dig. Mys-maraton? Ja, tack ;) <3
Oh no! Kom precis på att jag har tänkt fel hela tiden! Bussen går från Oslo 11.15 och så tar det ca 5,5 timmar att åka hem till Halmstad så då är jag framme 15.45. FEL! 16.45 ska det vara! Helvete med, det är ju en hel timme mindre! Hur ska jag hinna det här?? Jag får nog beklaga mig för Madde att jag kommer lite sent...Aouch! Inte bra, detta rubbar halva min lördag. Fan.
Det är inte mycket jag kan göra åt just nu mer än att meddela Madde att jag blir sen helt enkelt. Nu ska jag packa ner allt jag inte packat ner hittills: Handduk, schampoo, balsam, duschcreme, chokladsås, clementiner, Pringles och plommon. Sen är jag redo!
Vi ses i morgon =)

It's all about you.

Egentligen så vill jag bara ringa dig och säga hur mycket jag tycker om dig. Eller ännu hellre springa till dig och stanna där. Det lär nog ta ett tag att springa i den här kylan så jag får vänta på bussen som går på lördag istället. Det känns bra att det snart är fredag så att jag kan säga: "Vi ses i morgon :)". Jag tycker om dig väldigt mycket.
Jag tycker däremot inte om att du gör det svårt för mig att somna ikväll... Dålig stil, dålig stil. Fast det är klart. Vi måste ju göra oss redo för lördag. Jag är jätteredo, det är det som gör det svårt att somna. Allt är ditt fel. Och jag försöker tycka lite illa om dig för det, men det går väl sådär. <3

Chocolate forever =)

Kenny | 1, 2, buckle my shoe, 3, 4, shut the door, 5, 6, pick up sticks, 7, 8, lay them straight says:
*men med tanke på att jag känner dig.. så vet jag att om du fick skulle du ha sex med kladdkakor!
*nåste halloween dräckt.. KLADDKAKA!
*sen ska jag vara i din närhet ;D
Lugn dag på jobbet och ikväll blir det lite packning och längtande. Lördag kommer snart! <3
Kladdkakans dag idag ju så nu ska jag ut i kylan och KÖPA mig en kladdkaka. Jag vet att det är lite dålig stil men det känns så dumt att köpa massa ingredienser som jag inte kommer använda upp. Dessutom chattade jag med Kenny-Ankan idag och han har tydligen planer:
Kenny | 1, 2, buckle my shoe, 3, 4, shut the door, 5, 6, pick up sticks, 7, 8, lay them straight says:
* Men med tanke på att jag känner dig.. så vet jag att om du fick skulle du ha sex med kladdkakor!
nästa halloween-dräkt.. KLADDKAKA!
sen ska jag vara i din närhet ;D


SNUSK? Japp. Trodde vi hade slutat med sånt Kenny O.o Det gör inget, jag gillar kladdkaka! Ska man införskaffa sig några Kitkat på det med? Klart man ska! Om nom nom nom!

It's all about chemistry.

När var jag så här glad senast? Kan man sluta le? Nej, det verkar inte så. Härligt va? Ja, helt underbart. Tack Maria för att du spenderade 1 h och 13 min med mig i telefon. Haha, bästa samtalet jag haft på länge! Behövde ha lite sånt snack med någon som går i samma tankar! Tack!


It's about the people we still haven't met.

Idag har jag haft panik. Jag upptäckte hur fort tiden går. Nu är det bara 5 dagar kvar till jag sitter på bussen hem till Halmstad och jag vet inte hur jag ska hinna med allt jag måste hinna med. Tiden bara flyger iväg och jag fick panik för att jag känner mig gammal. Snart är jag ju så gammal så jag inte kan få barn längre, hur ska jag hinna skaffa barn då? HUR I HELA VÄRLDEN SKA JAG HINNA DET? Nää, först vill jag hitta rätt människa att skaffa barn med och sen så får vi ju gärna känna varandra och vara tillsammans några år och sen kan man ju börja FUNDERA på att skaffa barn. Hur ska jag hinna? Jag är redan 19 år, nu går det bara utför känns det som. Kan man inte bromsa tiden lite så att jag hinner andas också? Tänk baby, om vi hade skaffat barn när vi hade planerat det, då hade vi väl haft..3 månader kvar tills den kom va? Tänk så skönt det hade varit, då hade jag sluppit tänka på att jag har ont om tid. Och vad säger folk? "Det går fler tåg". Ja, visst gör det det, men då kanske det är försent! Infertil och grejer blir man ju till slut. Nä, usch! Och mitt i denna barn-ångesten ska jag hinna träffa massa folk och så ska jag hinna packa här också. Hur ska det gå? Och hur ska jag hinna laga mat ikväll? Åh, tiden går för fort. Jag vill ju hinna resa med! Ta dykarcertifakt och grejer. Utbilda mig till polis och allt. My ass att jag ska lägga tid på en utbildning. Tjoff! 3 år av ens liv borta. För att jobba med det man vill. Hur viktigt är det att jobba med det man vill då? Jag går ju snart i pension ändå. Jag har panik. PANIK.

I övrigt har dagen varit bra. Jag kom upp när klockan ringde 03.58, tog mig till jobbet och slutade vid 11.20. Det var väldigt lugnt på jobbet idag, hade bara 13 gäster, till skillnad från i onsdags då jag hade ca 170 gäster, så receptionisten på hotellet bredvid restaurangen hade det också väldigt lugnt, han hade ju bara 13 stycken som skulle checka ut. Så han kom in till mig och tog en kaffe med mig. Trevlig kille den där Adam. Han är också svensk och har bott och jobbat i Oslo i 3 (!!!) år. Helt galet. 
Nu ska jag i alla fall fixa vitlöksbröd och sedan ska jag och David till IKEA. Tror han skulle bjuda på käk efteråt? Ja, vi får se hur det blir. 
Tjing! 

Om jag visste nu vad jag kommer veta sen.

Så hade jag kanske inte gjort som jag gjorde. Syltat in mig i smeten så mycket att jag inte vet hur det ligger till egentligen. Lekt med dig, lekt med mig och lekt med oss. Valet av repliker hade kanske varit annorlunda. Hela den här pjäsen vore förhoppningsvis omskriven. Med ett sånt där lyckligt slut som man bara irriterar sig på för att det är så perfekt. Du är perfekt, och det vet du. Egentligen för perfekt för att jag ska förtjäna att få dig i slutet. Men visst är det det vi vill? Jag vet ingenting. Jag bara låtsas att jag vet. Allt vore mycket lättare om jag visste nu vad jag kommer veta sen.

I wanna be the minority.

Idag kom vändningen. Ganska exakt för 14 minuter sedan. Lägenheten kommer brinna. Kriget är snart i full gång. Kör på ensamvargsstuket sista veckan och kommer hugga tillbaka på minsta lilla skitsnack. Jag tycker det ska bli en spännande vecka det här! Hihi hihi... Vad var det i Marylandkakorna som gav mig mod? Fniss för att jag är hög på kaxiga kommentarer ikväll!

Som den lilla lilla katten i det alldeles för höga trädet.

Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Men det är så här det måste bli. Jag är inte säker på att jag har gjort rätt beslut. Hur kan man någonsin vara säker förrän man provat allt? Men det är så här det får bli i alla fall. Plan 2 är ute ur leken.
Amen.

Get a grip on yourself.

Den senaste veckan har blivit en vecka av funderingar och planeringar. Just nu har jag 4 framtidsplaner varav 4 som jag vill fullfölja. Men de alla fyra krockar med varandra. Den tredje och den andra skulle jag kunna kombinera. Likaså den tredje och den första. Möjligtvis den andra och den tredje med, men det vill jag nog inte. Eller skulle det vara en lösning? Nej, det är ingen lösning, då får jag ju hoppa över den första och den fjärde planen, och det vill jag definitivt inte. Åtminstone inte den första, jag tvivlar på om jag hade klarat det. Den fjärde behöver jag fullfölja om jag ska kunna ta mig någonstans i livet. Jag sa att jag kunde kombinera den tredje och den andra med varandra och kombinera den tredje och den första. Innebär detta att jag kan kombinera den första, den andra och den tredje? Hell no. Det fungerar inte. Annars hade jag ju kunnat nöja mig med det, att få 3 av 4. Men nej, det är den första och den andra som krockar hårdast. Just nu vet jag ingenting. Inte ett skit faktiskt. Get a grip on yourself.

In the round.

I'm sorry, mates.. Men det kommer tydligen bli fler flummiga inlägg, för jag kan uppenbarligen inte sluta. Vad har jag haft? 4 inlägg hittills? Varav 3 är antagligen helt oförståeliga av er utomstående. Även för dem som står mig nära, I guess. Men jag kan inte sluta. Deal with it om ni vill fortsätta läsa vad som pågår i mitt blodomlopp.
Tjing!

Working on a dream.

Ibland måste man ge upp för att kämpa vidare. Nu ger jag upp det här. Kämpar vidare för dig och för mig. För oss. Snart. Jag hoppas verkligen. Jag hatar att hoppas, även om det är det som håller glada tankar vid liv. Förhoppningen kan bli verklighet om jag kämpar tillräckligt, fast mer.
I'm working on a dream.

I wish you sunshine and chocolate all over you.

Ont i huvudet och känslor som flippar runt som 27 flipperkulor i kroppen på mig. Bra känslor dock. Härliga känslor. Förvirrade känslor, men glada. Glada för att dem vet vad dem står för. Förvirrade för att dem har behovet men inte kan attackera dig nu. Varför är du så långt borta? Eller rättare sagt, vad gör jag här? Mer än att sakna dig är det inte så mycket jag håller på med. Du betyder.

Har haft en underbar dag med dig i mina tankar. Tack <3

Feeling strangely fine.

Jag tänkte på det där som Charlie säger till Alan i 2½ men: "Att prata med dig är ju som att snacka poesi med en chokladkaka". Jag har tyckt att det har varit en jättekul fras ända sedan jag hörde honom säga det för ca 1 år sedan. Det passar liksom in överallt när man snackar med någon och det är helt meningslöst. Men när jag tänkte på det idag "Att prata med dig är ju som att snacka poesi med en chokladkaka" så fattade jag plötsligt inte vad som var så kul med det? Min tanke var nämligen: Vadå? Det är väl inte fel att snacka poesi med en chokladkaka? Den behöver ju också lite kärlek och någon som pratar med den. Jag tror den uppskattar det.

Amanda, är du dum i huvudet?

Det slutade inte med den tanken, utan jag gick verkligen och hämtade min back up-kitkat i kylen (har alltid en extra om det skulle bli kris, och nu kunde jag ta fram den för jag var inte i superstort behov av att äta den...) och la den i mitt knä och körde nåt simpelt, enkelt, klassiskt så att det inte skulle bli för invecklat för den. 
"Rosor är röda,
violer är blå.
Smultron är söta,
och du likaså!"

Det är sant. Jag kände hur glad den blev och så fick den en puss och sen la jag tillbaka den i kylen. Trots att jag inser hur mentalsjukt detta är så mår jag konstigt nog bra. Läget är helt jäkla underbart, trots situationen med Kitkaten plus att när jag kom innanför dörrarna till lägenheten idag efter jag hade varit på jobbet så sa jag: "Fan, vad pissnödig jag är" (Det var bara jag hemma). Sen räckte det ju inte med att jag sa det högt utan jag fortsatte med: "Det börjar bli en standardreplik för mig att säga att jag är pissnödig varje gång jag kommer hem. Amanda, nu får du komma på något annat, jag börjar bli trött på den repliken, kan du inte säga något roligt nästa gång? Jo, jag ska tänka ut nåt kul att säga, imorgon ska jag hålla inne med pissnödig-repliken hur nödig jag än är".

Hör ni? Jag är ju helt knäpp. Jag har pratat med mig själv länge, men idag insåg jag hur jäkla insane det är. Trots detta mår jag bra. Tvivel på det?

Btw, jag har fortfarande kvar min resdagbok för till exempel sådana här grejer borde jag nog inte skriva i den med tanke på att mormor, mamma, brorsan och tja, en del i min släkt läser den. Då lär jag ju hamna på psyket snart. Och förlåt, jag ska försöka att inte få inläggen så flummiga som det förra, men det är svårt när det är sådana flummiga tankar som flaxar runt i mitt huvud i princip hela dagarna.

Every new beginning comes from some other beginnings end.

Och så kommer den där känslan tillbaks. Känslan som jag tidigare aldrig hade känt. Nu kommer den tillbaka allt som oftast, när allt är så bra. När det är för bra för att vara sant så känner jag... Då känner jag att.. Jag känner liksom. Känner vad? Jag vet inte, men det är en underbar känsla som egentligen är helt fel. Fel för att Du förstör alltihop.
Sluta känn.

RSS 2.0