Morning morning, Danny!

Sådär ja, då har man träffat EMD och blev nästan slagen av Danny... Inte mitt fel att han sover som en gris och jag blir tvungen att ringa och väcka honom. Bah... A, ja, riktigt trevliga killar, visserligen träffade jag bara Danny och Erik, och hela deras ljus-och ljudkillar-gäng och allt vad det var, men dem var sjukt trevliga! En vecka kvar sen ska jag träffa Thomas Di Leva med, blir mycket spännande!


De senaste dagarna har varit toppen!
Blev pizzamys med Annie, Frida H, Anna och Hanna (?) i torsdags, i fredags blev stan med Cilla och Madde och på kvällen var det fest hos Madde, med Frida F, Madde, en tjej jag glömt namnet på, Fidde, Lars, och två killar jag också glömt namnet på och en Madde till. Himla trevligt var det och sen blev det lördag och Annie kom på en kaffe på dagen. Vi skulle ut på kvällen så vi tänkte dra till systemet först för lite förfriskande drycker, men jag hittade inte min plånbok - såklart, alltid är det något. Letade och letade, vände uppochner på heeeela lägenheten, men det hjälpte inte, så ringde polisen och förlustanmälde den och cyklade hem till madde och tillbaka för att se om jag hittade den på vägen, gjorde såklart inte det och blev på allmänt dåligt humör. Blev ändå en tripp till systemet med Annie och jag fick låna pengar av henne sålänge. Vid 16-tiden stack jag till stallet och red med en kvinna som heter Anna som jag aldrig ridit med innan, och vi var ute i nästan 2 timmar. Härligt! Kom hem, lagade mat, duschade, tänkte vila i 30 minuter innan jag skulle sticka till förfesten där jag skulle träffa Annie och en annan Anna, men jag vaknae upp och kände mig helt febrig och somnade om efter att jag skickat ett sms och sagt att jag inte kunde komma. klockan var väl kanske 21:40 när jag skickade det sms:et och då hade jag sovit en timme, och sen vaknade jag vid 11:00 idag. Snacka om waste of time! Vaknade dock upp helt frisk och glad, så jag kanske behövde sova efter en intesiv vecka av jobb, kompisar, stall och annat.


Jag är ledig på tisdag, så om någon vill hänga med mig till Fox & Anchor på måndag kväll så vore det skojsigt! Bara att höra av sig, poetryslam då =)

Puss och kram till alla underbaringar!
Förresten! Jag hittade plånboken, den hade gått och lagt sig i vitrinskåpet. Skumt!

Sometimes...

Jag tänker på dig ibland.
Ibland önskar jag att du var här.
Ibland önskar jag att jag var där hos dig.
Ibland är du det enda som saknas hos mig.
Ibland saknar jag det vi hade tillsammans.
Ibland saknar jag hur du log mot mig.
Ibland saknar jag ditt sätt att röra vid mig.
Ibland saknar jag hur ärliga vi var mot varandra.
Ibland saknar jag stoltheten av att få visa mig bredvid din sida.
Jag tänker på dig ibland.



Ibland är ibland väldigt ofta.

I want a girl with lips like morphine...

På schemat idag:

10:00 - Stallet
??:?? - Ring HFAB
??:?? - Ring John Bauer
13:00 - Träffa Frida
15:00 - Träffa Cilla
??:?? - Promenad med katten
18:00 - Tvätta
18:?? - Laga kvällsmat till la familia

Intressant va? Nej, men jag skriver så sällan så jag var tvungen att skriva något. Däremot kan jag passa på att säga att jag saknar min älskade Annie Anka så de gör ont ibland! Dags för dig att komma hem, bruttan!

RSS 2.0