Hello world.

Mitt Spotify vägrar spela musik och jag funderar på om man är en dålig människa för att man inte vill gifta sig.

Var ska vi sova i natt? Jag har en säng som står tom...

Kan inte sluta lyssna på den låten, haha. Dansband is the shit! Perikles is the shit =) haha... På tal om musik så ska Chrisse spela på kulturnatten på lördag utanför teatern och Nalle har ju föreställning inne på teatern så när hans föreställning är slut blir det nog att man går förbi Chrisse med, mamma skulle göra det i alla fall. Sen är det dags för mig att ta bussen hem eftersom jag ska jobba frukost på söndag morgon, vilket kommer bli min sjunde arbetsdag den här veckan.


Nog om det. 
Igår kollade jag på Tyrashow och jag blev så jääääävla arg. Morsor som är kontrollfreak så in i bomben. Det var en mamma som knackade på sin sin dotters sovrumsdörr och då sa dottern: "Vänta lite, jag ska bara klä på mig" (hon hade precis duschat nämligen). Morsan blev asarg och undrade varför hon fortfarande var naken, det var ju flera minuter sedan hon kom ur duschen.. Ah, i alla fall, det slutade med att mamman tog bort dörren till dotterns rum så att hon inte kunde vara naken, för hon fick för allt i världen inte vara naken i hemmet. Och sen var det någon morsa som tyckte att det inte är okej att hennes barn har sex med sin pojk-/flickvän hemma. Att ha sex i sin mammas hus är att vara respektlös och sprida vanära över huset. Vad fan är det om liksom? Herregud, man kan väl få ligga fritt? Bättre att man nuppar i sin egen säng än att det sker på nån sunkig toalett som sprider sjukdomar och skit. Och alla dem negativa morsorna hade så korkade argument och handlingar i alla små debatter dem hade och jag var så arg. Så jävla arg. Jag hade gått upp och nuppat i morsans säng och kletat sperma och fittsaft över hela väggarna. Bah.


Förra veckan bodde jag och Älskling i Trönninge hos Mozart och passade honom medan mamma och Sten var i Grekland. Det var himla mysigt måste jag säga! Och nu är det inte långt kvar till den första oktober då Emil och Nalle flyttar in hos mig, och då Bela flyttar ut. Oj, vad vi ska ha det fint! Nalle och jag har planerat hur sovrummet ska se ut och om vi håller oss till det kommer det nog bli himla fint, skulle jag tro.
Vardagsrummet kommer nog också se hyfsat okej ut, men jag ser inte fram emot alla sladdar som kommer dras från routern längst in i vardagsrummet, till Nalles dator i ena sovrummet och från routern i vardagsrummet till Emils dator i andra sovrummet. Kommer se förjävligt ut. Jag hatar verkligen sladdar tvärs över golvet, i alla fall när man har så stora ytor som i den här lägenheten. Det får nog bli att spika upp dem längs väggarna, helst samma dag som vi flyttar in, för dagen efter är det inflyttningsfest! Och ni är välkomna allihop! Haha, nä nu ljög jag nog, vet inte vilka som läser här nämligen, men en liten inbjudan i sms får det nog bli när det börjar närma sig. Men andra oktober är det tänkt i alla fall, så ni som tar för givet att ni får komma kan ju boka upp det redan nu. =)


På...
...Måndag blir stallet på förmiddagen och sen bär det iväg till sjukhuset och ta cellprov, får hoppas att det ser fint ut.
...Tisdag blir det först att träffa Madde på förmiddagen och umgås och sen ta en lunch ihop innan jag ska börja jobba.
...Onsdag är det jobb på kvällen och stallet på dagen.
...Torsdag har jag än så länge enbart jobb inbokat så jag ska försöka boka in en tvättid då med, har inte tvättat på en evighet.
...Fredag blir det att umgås med Frida på dagen innan det är dags för fest hos Madde på kvällen. Skulle egentligen jobba på Concilia från 15:00 till 20:00 men jag ska nog ställa in det. Även om jag ställer in det så jobbar jag 4 dagar den veckan och faktiskt 7 dagar denna veckan så jag känner att det kan vara okej, ekonomiskt sett.
...Lördag jobbar jag på hotellet på kvällen och på dagen när baksmällan, efter Maddes fest, har lagt sig så blir det stallet.
...Söndag är jag ledig, fast då är det ju valdag så jag ska gå och rösta och sen pratades det något om valmiddag? Hmm, får se vad det innebär.


Nu har jag precis ätit thaimat, kollat på Biggest Loser och nu blir det ett varmt bad innan jobbet. Försöker febrilt få tag på John Bauer-gymansiets frisörsalong "Salong skönheten" för att kunna boka en klippning och slingning, då mitt hår just nu ser förjävligt ut. Men jag får inte tag på dem. Kanske har de inte satt igång med att klippa kunder ännu? De började ju nyss efter sommarlovet. Well, så är det. 


Nu ner i badet!
Hej på en stund!


Wake me up when september ends.

Körde nalle till jobbet kl 23:00, hem och gick bland annat ut med hunden, åt kvällsmat och sen hämtade jag Nalle och Mike kl 02:00, vi var hemma ca 02:20, gick och la oss och sen ringde min klockan 05:15 då det var dags att bege oss iväg till Älmhult där jag lämnade av Nalle, åkte hem igen, gick och la mig och 11:30 kom emil och så åkte vi och hämtade en bokhylla Nalle köpt, och väl hemma igen så var det dags för mig och Mozart att bege oss till stallet där vi red en runda med Petra och tillhörande häst och hund och nu ska jag in i duschen och sen är det dags för jobb hela kvällen. Jag är helt slut. Likaså bensisnen.

RSS 2.0