Planering, planering.

Jag har lite planer inför den kommande månaden/de kommande månaderna, men eftersom jag inte bestämt datum än så kan jag inte kladda in det i kalendern. Ni vet ju att jag glömmer bort allt jag inte skriver upp...
Detta får bli mitt kom-ihåg-att-göra-inlägg helt enkelt.
♥ Skaffa en stor bur så Saga får vara ute på balkongen.
♥ Åka till bordershoppen och köpa massor.
♥ Åka till Gekås ännu en gång för inköp man missade senast. (Om någon annan också behöver ta sig dit så sällskapar jag gärna!)
♥ Få ordning på hela lägenheten; väggar, golv, tavlor, bar, hyllor, belysning, badrum - allt ska fixas!
♥ Åka till IKEA och köpa allt för att kunna få ordning på lägenheten. (Även här efterlyses sällskap).
♥ Åka till Gotland med Nalle, Månsson och några till.
♥ Åka till Liseberg (Missade ju det förra året).
♥ Åka till Stockholm och kolla på Mike som tävlar i SM i bartendering.
♥ Inte ta på mig för mycket arbete.
Ska verkligen hålla det som Annie eller Caisa sa när jag var där, att man ska jobba för att leva och inte leva för att jobba. Någon gång måste man lära sig att säga nej. Den här sommaren ska bli min första sommar då jag säger nej till jobb. Nu har jag sagt det, och så ska det bli.

Imagine.

Jag blir så trött på att han som egentligen inte bryr sig, ändå måste lägga sig i. Köpte ett kattnät till balkongen för något halvår sedan som jag nu tänkte sätta upp då Saga gillar att titta på fåglarna och älskar att gotta sig i solen. Vore ju perfa om hon kunde vara på balkongen på egen hand utan att jag behöver oroa mig för att hon sticker. Men när jag kämpat i en timme med att försöka få upp det jävla nätet, och hör Saga sitta i lägenheten och jama och krafsa på balkongdörren för att få komma ut, hör jag hur Nalle kommer och säger att han tycker det blir fult att ha ett nät på balkongen. Jag blir sur eftersom han vet att jag tycker det är viktigt att Saga kommer utanför väggarna lite, samt att vi tidigare pratat om, och kommit fram till, att vi ska ha kattnät. Jag kommer med förslaget/kompromissen att sätta en hög bur gjord av typ hönsnät i ena hörnan av balkongen så kan man bara sätta in henne där och sätta in en pall så hon når över räcket och kan titta ut, men nehe, det går inte heller för vi ska ju få ett bord och två stolar av hans föräldrar som vi ska ha i det hörnet. I andra hörnet av balkongen har vi redan en bänk, och han vill ju såklart att vi har både bänken, bordet och stolarna. Vafan, han röker ju inte ens, han sitter aldrig på balkongen, så varför i hela världen bryr han sig?? Antagligen bara för att han kan och har rätt till att komma med en åsikt. Nu sitter jag här och är väldigt deppig över att katten inte får komma ut, då jag inte har tiden att sitta på en gräsmatta en timme varje dag. Sitter allvarligt och överväger om man borde ge bort henne till någon där hon får vara ute, det är ju faktiskt livskvalitet för henne. Man är kanske lite självisk som behåller henne för att hon är så mysig ocn hon är det jag värdesätter högst i min vardag. Jag skulle vilja veta om hon hellre bor med oss och får nöja sig med att vara helinnekatt, eller om hon vill flytta till någon annan där hon får gå ut. Jag önskar att jag kunde be om hennes åsikt.

RSS 2.0