Helmer is the man.

Bilen ska ju besiktigas i morgon bitti och min vänstra framlampa såg vi var trasig. En lampa är lätt bytt så Sten skulle göra det åt mig, men igår när jag kom hem till Sten och Mozart så visade det sig att det inte bara var att byta lampan, utan det var även själva insatsen som på något vänster lyckats smälta, så Sten kunde inte få ut lampan. Upp tidigt i morse för att sticka till MotorHalland och se om de kunde hjälpa mig. Javisst, det kunde dem men det skulle kosta 2150 kr. DET tänker jag inte lägga på en bil som jag ändå ska sälja. Kör iväg och ställer mig på en parkering, ringer mamma och frågar henne vad jag ska göra. Om jag ska skita i att bilen inte går igenom besiktningen och sälja den som reservdelsbil istället. För det är väl inte någon som lägger 2150 spänn på att lampan ska fungera på en så pass gammal bil. Sen kommer jag på "Ahaa! Bil-Helmer!". Han har haft min bil i sin verkstad ett par gånger innan så jag ringde honom, men han skulle resa bort imorgon och vara borta hela nästa vecka så det såg tight ut. Men nu var han hemma en timme på förmiddagen så jag fick komma dit direkt, han tittade på det, pillade lite, kollade om han hade rätt lampa hemma. Och det hade han! Efter ytterligare en halvtimmes pillande så var det klart och vad skulle han ha för detta undrade jag. Helmer: "Hmm... lampan kostar 70 kr och den där kabeln jag satte dit går på ett par tior, så vi säger väl en hundralapp, är det okej?"

Alltså Helmer är en ängel. Verkligen världens finaste och bästa ängel. 

Igår var Madde hos mig och vi åt upp en hel marängtårta med marabouchoklad (Ni vet en sån där Frödinge eller Almondy) - Massa gott!
Igår kväll skulle även en tjej titta och provköra Weeby men hon fick förhinder och kunde inte komma förrän nästa vecka. Jag har dock redan haft 4 stycken som kollat på den och två av dem är intresserade så det känns ganska bra, såklart beroende på hur besiktningen går imorgon. 

Idag var jag så lycklig över att Weeby fick en lampa så jag åkte och köpte lite stimfiskar och en annan fisk. Den andra fisken är kungen i akvariet så han heter Carl XVI Gustaf, de andra är ju sitt lilla gäng så dem får heta X-team. Mitt akvarium börjar bli fint!

Ikväll är det jobb, imorgon är det jobb och på fredag är det jobb. Lördag är det Hylte en stund och sen är det lugnt fram till natten då jag, mamma och Margaretha åker och kollar på Sheya (Hästen) och förhoppningsvis kommer vi hem med henne på måndag! Hoppas, hoppas, hoppas =)

Brummmmmm...!

Kom nyss hem från Vallås där jag mötte upp ett par som var intresserade av Weeby (min bil). Killen var faktiskt riktigt imponerad, tjejen var rätt blåst, men trevlig. Han hade provkört 3 andra golfar nu den senaste tiden och han sa att Weeby är den som är roligast att köra och bäst skick både invändigt och utvändigt. Känns toppen! På måndag kommer en kille som kör från Helsingborg och vill titta på och provköra Weeby, och förhoppningsvis blir det ett köp :) Vore nice med lite pengar just nu. Satte ut den på blocket för 13 000, så jag hoppas på nåt runt det iaf. Minst 10 000 har jag lovat mig själv. Annars behåller jag honom.
:)

Place your hand in mine.

Visst rullar det fortfarande? Livet, alltså. Idag har jag varit och klippt mig och slingat håret på John Bauer. Dem som går frisörlinjen där är väldigt, väldigt duktiga. Jag blir verkligen alltid supernöjd när jag har varit där. Idag var det en tjej som heter Sara och går i tvåan som tog hand om mitt hår. Jättetrevlig och duktig tjej. Plus att jag älskar att gå dit för att dem ger mitt hår komplimanger hela tiden. Läraren är fantastisk på komplimanger! Sånt som förgyller dagen lite! Något annat som förgyllde dagen var när jag skulle från John Bauer till bussen hem och jag träffade på Nalle i stan som sa: "Fan vad snygg du blev, älskling! Du kommer få så jäkla mycket sex ikväll." Haha, love it!

Förra veckan träffade jag Madde och Emma en eftermiddag/kväll hemma hos Emma. Det var verkligen roligt att träffa Emma igen eftersom det var 1,5 år sedan sist. Minns första gången jag träffade henne... Madde och jag åkte upp till Skällinge där Emma bodde och vi alla tre satt och grät på en kyrkogård i flera timmar. Det var nog drygt 2 år sedan nu tror jag. Man förstår inte riktigt hur fort tiden kan gå, och trots att det går så fort så hinner man mogna så mycket. Jag får inte ihop det.

Tror det var på onsdagen förra veckan som vi tre träffades och sen på torsdagen så kom Emma hem till mig och tog en kaffe och så körde vi Nalle till Oskarström.


I söndags kom Elenor hem till mig som planerat för att kolla på "The Notebook" tillsammans och äta persikohalvor med "glass med vaniljsmak". (Det stod så på glasspaketet, haha!). Det var en väldigt bra film men jag grät inte en tiondel så mycket som jag grät när jag såg "Ps. I love you". Har ni inte sett den - se den!


Igår skulle jag in till stan och köpa en present åt Bela som fyller år på lördag, då blir det fest! Eftersom jag inte ville gå in i butiken ensam och köpa en rosa, glittrig jättedildo så hängde Emma och hennes fästman Robin med. Bela läser inte bloggar, så därför spelar det ingen roll att här står vad hon ska få i 20-årspresent. DILDO DILDO DILDO DILDO DILDO! Näe, skämt å sido, men Ösc har inte gett henne sex på ett tag (Sover man vägg i vägg är det inte så svårt att märka) och på Belas temperament går det inte heller att förstå något annat. Så därför ska jag ge henne 19 cm rosa kärlek.

På söndag fyller Nalles pappa år så då är vi bjudna på middag och självklart kommer Maria vara där med Jesper också :)


Trots att jag jobbar så mycket som jag gör så känns det väldigt bra att jag faktiskt hinner träffa mina kompisar också. Visst, det blir bara ett par timmar åt gången men det räcker faktiskt. Hellre korta stunder och oftare än långa stunder och sällan. Precis som med sex, inte sant?
Nästa helg, den första maj, så åker mamma, Margaretha och jag upp till Sveg (Som ligger i norra delen av Mellansverige) och - förhoppningsvis - kommer vi hem den tredje maj med en häst. Vi har hittat världens vackraste arabsto som verkar helt underbar på alla sätt och vis, och vi är helt sålda på henne. Vi kom överens om att mamma betalar hästen, men så betalar jag boxplats och foder varje månad. Känns rättvist och jag är så sjukt exalterad. Jag hoppas verkligen att det blir ett köp. Längtar efter att rida ut i sommar, och jag har lovat Pauline att rida orientering (tävling) med henne bara någon vecka efter vi fått hem hästen. Jag hoppas verkligen. Åååååh!
Livet är min bästa vän just nu. Underbart! Och i morgon är det lön, och i helgen är det ännu mer jobb och så är det Bela-fest!
Nice.

Anytime.

Du kommer också hamna där.
Ni gör det allihop.
Fan.

Kuken har inga ögon.

Hade ett väldigt intressant samtal i köket med Oscar idag...
(...)
Jag: Vadå? Har du Back-ups?
Ösc: Jag har mina nummer. He he he...
Jag: Du skojar? Du har ju tjej!
Ösc: Meh, alla killar har back-ups. Fall i fall liksom, det är la inte så konstigt.
Jag: Fy fan vilka svin ni är...
Ösc: Vadå? Som om inte du har back ups? Typ Jocke, är inte han back up? Eller Kenny?
Jag: Alltså... Dem är ju inga back-ups i den benämningen som du menar. Vill jag ha sex så är det inte så svårt att få men man VILL ju inte ligga med vem som helst. Ligger ni killar med vem som helst, hur hon än ser ut?
Ösc: Amanda, nu ska jag lära dig en sak om livet. Kuken har inga ögon.




What a wonderful world.

Livet är fint, eller hur? Har faktiskt fått en hel del gjort den senaste tiden men jag inser ju själv att jag inte kan skriva om varje dag från tre veckor tillbaka så jag tar det lite kort istället.

Jobbade hela påskhelgen, men vi tajmade ändå in en påskmiddag hos älsklingens föräldrar och en påskmiddag hos mina föräldrar. Påskmiddagen hos Nalles föräldrar som Maria och jag skrämt upp oss så mycket inför, gick faktiskt riktigt bra... tror jag. Kändes bättre än det brukar i alla fall.

Sedan någon gång där mitt i veckan efter påsk så fyllde Nalles kompis Kim 21 så vi var ditbjudna och firade henne ett par timmar. Hennes mamma och hennes mormor var också där och hon har typ en av världens goaste mormödrar! Jag blev typ kär =)  Samma dag lagade jag min bil som jag hade räknat med skulle gå på ca 3000 kr, men nej då, min lille Bil-Helmer skulle bara ha 1300 kr för hela kalaset! Positivt, positivt!

I fredags körde jag hem till Mozart och hämtade honom och sen körde vi hem till Nalle för att skjutsa honom in till stan vid 23-tiden. Mozart fattade inte så mycket varför han skulle åka med, men han tyckte det var trevligt att hitta på något på fredagkvällen istället för att sitta hemma och dega med mamma och Sten. Mamma var lite nipprig över att släppa iväg sin lille son på äventyr "mitt i natten" -.- Men jag och Mozart bestämde oss för att dra till McDonalds på Eurostop för varsin Cheeseburgare och väl där så var klockan 23 och det är tydligen då dem stänger. Som tur var så var det Jonas som hade hand om stängningen (har inte träffat honom sen oktober förra året, så det var kul att se honom igen). Mozart tyckte det var skitkul att han såg någon han kände igen och Jonas gick in och hämtade en överbliven hamburgare som Mozart fick tugga i sig. Efter det var Mozart nöjd och vi bestämde oss för att åka hem till mamma igen. Mamma frågade honom var vi hade varit någonstans och vad vi hade gjort och Mozart blev helt till sig och visste inte hur han skulle berätta, så han studsade runt på alla fyra -  jämfota, jag skojar inte, jag har aldrig sett honom på detta viset innan. Han studsade runt och sprang över soffan och sprang över sin säng och kastade runt med ben och sin kudde, helt galen, men mamma förstod i alla fall att han haft en bra kväll. Dagen efter, på lördagen skulle mamma och Sten iväg på golftävling så jag åkte hem till Mozart och så gick vi en långrunda längs stranden. Mysigt!
I går fyllde Mozart 10 år, så jag åkte hem till honom för att lämna en present, och vad möts jag av? Att Mozart har 10-årskalas med hundkompisar och deras mattar och morsan har bakat ananaspaj och grejer. Herregud, vart är världen på väg?

Idag har jag jobbat och sen blev det bort till Brissmans Brandredskap där Stonie Baloonie satte på mina sommardäck, eftersom det är sista dagen för dubbdäck idag. Japp, klart man ska vara ute i sista minuten...
Hem, mata fiskarna och tända akvariet och sen var det dags att dra iväg igen och möta Madde för att gå hem till Emma. Kaffe och en massa tjejsnack i några timmar och vad fick man reda på? Jo, att Emma ska flytta till samma trapp som mig! KUL! Så nu har jag lovat att ge henne en Ikea-soffa som jag inte behöver.

Idag flyger Elenor hem från England så på söndag är det dags för henne att komma hit och äta gottigt och kolla på The Notebook med mig. Nice :)
Nu har jag ätit och precis kollat klart på kvällens Efterlyst, så nu ska jag diska och om 45 minuter pyser jag hem till världens finaste pojkvän för sömn.
Tjing tjing!

It's all about the money.

Min bebis har fått en ny, fin startmotor och nu ska jag bara fixa lampan där fram sen ska han säljas. Nu har jag bestämt mig. Nu har jag till och med skrivit det i bloggen så nu får jag inte ändra mig. Usch vad jag hatar mig själv för det här. Hade jag haft ett heltidsjobb hade det aldrig behövt hända. Bye bye, love.

Some people are only alive because it's illegal to shoot them.

Först tänkte jag bara berätta att det var en helt underbar trip till London. Jag orkar inte gå in på detaljer eller ens berätta något om vad vi gjorde, för just nu är jag lite - ganska så mycket, frustrerad. Därför tänker jag inte ladda upp några fina bilder heller som ni får njuta av. Jag tänker bara vara lite sur. Sur för att en del människor suger livslusten ur andra. Frustrerad för att jag verkligen inte ORKAR vänta på att skulden ska bli betald.


"Jag ska bara skaffa mig ett jobb först".
"Men du sa ju...."
".. jag vet, men jag ska bara skaffa mig ett jobb först. Du får 100 kr i månaden så länge". (Efter att hans mamma och jag talats vid såklart)
"Men jag ska ju ha 500 spänn i månaden, det har vi ju avtalat".
"Men jag kan inte ge dig det, jag har bara 7000 kr i månaden av soc".
"Aaa....men jag och alla andra som bor i lägenhet klarar oss på 4800 kr i månaden i alla fall, så du lever ju rätt gott på 7000".
"Nej det gör jag inte, för 7000 är det man får av soc för att det är det som kallas existensminimum, så då måste det ju vara så - att det  ska vara precis så man klarar sig på det".

Nej, detta var inte riktigt citat, men jag orkar inte skriva ner en lång JÄVLA FITTKONVERSATION, så jag tryckte ihop det lite - utan att ljuga. Eftersom han förmodligen aldrig kommer få tummen ur röven och skaffa sig ett jobb kommer jag få 100 kr/månad, uppdelat på 32 månader. Hur känns det? INTE SÅ JÄVLA BRA. Det kommer ta honom ca 2,7 år att betala av en skuld på 3200 kr, som han LÄTT kunde fixat på 5 månader. Dra in lite på supandet så ska du se att 7000 kr i månaden är en rejäl summa för att inte göra ett piss.

Jag vill bara vara arg en stund. Arg ska jag vara. Så jävla arg. Arg var det sista jag hörde.

RSS 2.0