Bring me a fist full of love to shine on.

Igår bjöd jobbet på jullunch på Scandic Hotel. Ingen wow!-måltid, men helt okej och trevligt sällskap av mina goa kollegor såklart :) Efter Lunchen  träffade jag Frida i stan och så gick vi och köpte fika. Rättelse: Frida köpte fika. Snäll som hon var så pröjsade hon denna gången. Blev en bussfärd hem till mitt place, fikade, snackade lite skit och fiskade ur mitt akvarium upp 10 tetror som Frida fick ta med sig hem. Jag ville bli av med dem och Frida ville ha lite fiskar i sitt akvarium. Win - Win Situation, so to speak. Frida åkte hemåt vid 16-tiden och vid halv sex-tiden begav jag mig och en flaska vin hem till Maria. Blev en liten vindrickarkväll med sjukt mycket skratt, samt pasta och aromat. MUMS! "Ska vi...GÅ ut i köket, eller?" nä.. det funkade inte om man bara skrev det. Man måste se det live. Det var KUL. Dock var jag tvungen att bege mig hemåt strax efter 21 eftersom jobbet hade ringt in mig för att jobba frukost idag. Då är det upp och jobba kl 06:00 som gäller, vilket är hur mysigt som helst! Jag älskar verkligen mitt jobb. Och jag vet att jag tjatar om det, men jag trivs så sjukt bra på jobbet. Synd bara att hotellet ska säljas.... :( Well, well.. Efter jobbet blev det snabbt hem och byta om, sticka till Eurostop för att köpa någon liten blomma till morfar och hans brud, Lisa, som jag 15 minuter senare, tillsammans med mina kusiner och bror skulle träffa på McDonalds. (Tycker ni det känns snålt att det blev McDonalds så är det för att ni inte har träffat mina kusiner, där den äldsta typ är 11 och alla 4 är helt vilda, ingen pli på dem alls ju!) Därav, ingen finrestaurang. Donken blev det, den årliga, ovikta tusenlappen i kuvertet med sitt eget namn på blev det också. Sedan blev det hem, ta itu med veckostädningen och nu sitter jag bara här och lyssnar på Sudden Affection, kollar igenom gamla bilder på datorn och är lycklig över det som var, det som är och det som kanske kommer att bli. Jag bekände en sak för Maria igår kväll och en annan sak för min morfar idag. Något som folk inte visste om mig. Men jag tänker dela med mig:


1) Jag längtar efter att bo i hus så mycket så ibland sitter jag och spelar The Sims bara för att få bygga husen.


2) Jag har aldrig i hela mitt liv spelat fotboll. När det var fotboll på gympalektionerna har jag alltid lyckats få läraren att låta mig göra något annat, typ spela badminton, och fick jag inte det, nej då hade jag plötsligt stukat foten och lindade in den i bandage, som jag alltid hade med mig i väskan.


Så, nu har jag blottat en liten snäll del av mitt liv. Blottade den värsta delen för Bela för ett par dagar sedan, men det är inget jag delar med mig av här.
Har inga större planer ikväll, fortsätter väl mitt chattande med Chrisse, Mange och lille Emil och imorgon blir det lille-jul hos mormor :)
Puss och godnatt!

This bed is on fire with passionate love. The neighbours complain about the noises above.

Älskling och jag har buggat runt i vardagsrummet hela eftermiddagen och så har vi satt upp granen och trots att det är en plastgran, som borde vara det enklaste som finns, så var det en massa komplikationer. 40 minuter senare, lite utbrott, silvertejp samt en vägg att luta den mot så blev det faktiskt helt okej, och självklart lite glitter och kulor i den så blev den faktiskt, mot alla odds, ganska fin!
Har även haft en underbar dag på jobbet och så fick jag ett sms om att mitt paket finns att hämta ut på ICA Maxi. Så nu har jag fått hem mitt balkongnät så Saga kan springa ut som hon vill och alla rökare inte behöver ansvara för att stänga balkongdörren fort som attan efter sig. Hon har ju smitit över till grannens balkong ett par gånger och utforskat lite... Men det ska det bli ändring på med det nya nätet! :)


Min kärlek stack till jobbet precis och bara 15 minuter innan han skulle åka så tänkte vi att vi går och lägger oss och bara håller om varandra en liten stund men vi satte alarmet fall i fall vi skulle somna.
...Somna? My ass. Blev en supersnabbis på 6 minuter, ändå var det minst lika bra som alltid. Och självklart blir det alltid en high five efter sexet, vilket är awesome ;)


Maria och jag har kommit fram till att den här julen och hela december månad är det bästa som varit på länge. DET är nice :)


Tänkte ställa mig och diska lite och sen åka in till stan och möta Älsk när han slutar jobba. Mums!

Love is in the air.

Nu har jag varit borta från bloggen läääänge! Har varit sjukskriven i en dryg vecka så har bara legat hemma med feber och förkylning och grejer. Men nu är jag till och med nästan frisk och har jobbat både tisdag och onsdag kväll och ska även jobba fredag och lördag :) Livet är underbart, alla julklapparna är klara, jag har haft det bästa 20-årsfirandet, bättre än jag kunde tänka mig, känns som om jag fyllt år i två veckor, med tanke på sättet folk har gratulerat mig, kommit med presenter, dragit ut mig på äventyr osv. Helt underbart. Idag har jag varit med Annie i stan, imorgon kommer granen upp i vardagsrummet och Saga är mer pratglad än någonsin. Allt är så himla vackert just nu. När jag kom hem från jobbet i tisdags kväll så hade min älskade pojkvän... nej just det! Sambo heter det ju nu, han hade tänt upp massa värmeljus i hela lägenheten, städat sovrummet och så bestämde vi oss för att ta på lite sexiga underkläder, äta popcorn, dricka vin och kolla skräckfilm. Självklart blev det Paranormal Activity, den, enligt både mig och Nalle, bästa skräckisen som gjorts på film. Rädda som små barn var vi när filmen var slut och det blev en hur mysig kväll som helst!

Jag älskar dig så himla mycket <3

RSS 2.0