I'm falling even more in love with you, Letting go of all I've held onto. I'm standing here until you make me move, I'm hanging by a moment here with you.

Kom nyss hem från Röda Kvarn där jag och Elenor såg "The Last Song". Ni vet den med Miley Cyrus. Inte? Nej, jag hade inte heller hört talas om den, men Elenor tyckte att den verkade fin på någon trailer hon sett och alla kollegor på jobbet varnade mig idag för att jag skulle gå på en "snyftare". Snyftare? När Miley Cyrus är huvudrollen? Pyttsan! Ser henne bara som Hannah Montana, som suger dase. Så efter jobbet blev det nästan direkt till biografen där jag mötte upp Elle, köpte popcorn och kinapuffar. 'Lyckliga kinapuffar' som Elle uttryckte det när dem föll ner mellan mina bröst. Filmen satte igång och det gick kanske 20 minuter innan det var kört för mig. Jag bokstavligen badade i tårar. Kollade då och då på Elenor, som förvisso såg ledsen ut, men hon grät inte. Jag skrattade och grät samtidigt, grät för att filmen var så himmelens sorglig, och skrattade för att tjejen jämte mig och jag grät om vartannat, lät väldigt kul. Elenor trodde nog jag hade andnöd. Filmen var nog inte så bra egentligen, men storyn var väldigt sorglig så jag kunde inte låta bli att spruta tårar omkring mig.  Väl ute från bion gick jag in på damtoaletten för att se mig i spegeln, försökte tvätta bort eländet i ansiktet men det var ju lönlöst. Helt svullen i hela fejjan ju! Well, well, nog om det. 

Annie Anka var och jobbade i städet på mitt jobb i går! Himla kul att ha henne där och bara för hennes skull gjorde jag plättar till frukost, vilket gladde hela städet och jag var nog deras favorit den dagen. Idag åkte hon till Irland med far och bror sin så om knappt två veckor är hon hemma igen. Linus och jag är lite glada då :)


I helgen var det krogen med Maria och Elenor. Först satt vi och hade lite miniförfest hos mig innan vi drog till Asian Palace as usual där vi mötte Jesper och hans kompisar, träffade även Ludde på krogen, Skabb-Kalle, Jocke och när Maria och Jesper åkt hem så kom Berra, Enered och Dennis och satte sig hos oss tills det var stängningsdags. Jag hade en väldigt trevlig utekväll =)
Och vet ni vad? Jonas har börjat leva igen! Ett tag visste man fan inte, lite sorgligt, vi som var bästa vänner innan kärleken förstörde honom. Nu är han back in action vilket känns awesome. Saknat det. Dags för honom att träffa och godkänna Nalle tycker jag. Jag fick aldrig träffa och godkänna Jonas brud, och se hur det gick. CP-tjej. Glad att saker börjar återgå till det normala igen.

Igår var det ju "bad-jävlar" i Norre Katts Park, vilket jag är lite ledsen för att jag missade. Schyffert, Fredrik Lindström, Betnér, Felix Herngren och Rheborg m.fl. stod ju för lite komik. Tror det hade varit skoj att vara där.
Marinfestivalen i helgen då? Nehe då, Ankan jobbar, jobbar, jobbar och jobbar, så det blir inget med det. Älskling ska lana i tusen dagar med tre miljoner folk i lägenheten så blir nog att jag sover ensam. Frivilligt. Vad är det här? Det är väl så det får bli nu. Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?
Första november skulle Älskling och älskling flyttat in hos mig men ändrade planer. Bela flyttar ut en månad tidigare än beräknat, och pälsk och älsk flyttar in en månad tidigare, vilken känns underbart! Bela och jag kan stå och vinka på varandra på balkongerna och samma datum - den första oktober - flyttar Maria och Jesper till Andersberg med! Maria och jag har lovat varandra midnattsbak mitt i natten och jag längtar satan. 

Nu ska jag hem till min Äälsklingar och sova, imorgon väntas jobb, och dagen efter det och dagen efter det och dagen efter det..........

Sleep tight!

Everytime I see your face my heart takes off on a high speed chase. Now, don't be scared, it's only love that we're falling in.

Jobbar från 15:00 till 22:30 ikväll och börjar 07:00 imorgon bitti igen och jobbar till 15:00. Ser inte fram emot de närmsta 24 timmarna alltså. Men jag är ju lite räddad i alla fall,  fick sex både igår kväll och imorse och så blir det kanske inatt med när älskling kommer från jobbet. Så jag klarar mig ett tag åtminstone, funderar bara på när man ska hinna sova ordentligt...? Inte för att det är lika viktigt, men ändå. Det hade varit skönt. Inte för att det hade varit lika skönt, men ändå. Det hade varit bra. Inte för att det hade varit lika bra, men ändå. Det hade inte varit fel. Det är ganska hårt att jobba och jobba och inte sova tillräckligt. Inte för att det hade varit lika hårt, men ändå.... Haha, nej nu får jag sluta, min lilla syster läser ju det här o.O
Skulle egentligen till Frida som fyller 21 imorgon kväll, men de har ändrat rutinerna på jobbet så jag måste börja tidigare på söndag, vilket suger ganska mycket. Det suger inte lika mycket, men ändå. Ajdå, nu kom det igen. Nu lägger jag ner det här innan det spårar ur totalt.
Ciao

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do, nothing to lose.

Kors i taket, jag är ledig imorgon!

Be my life.

Precis kollat på Rent med Bela... Jag blev återigen påmind om varför det är min favoritfilm. Den har verkligen allt. ALLT. Inte sett den? Se den. 

Ska ta och se Ps. I love you någon dag snart med så man får gråta lite till. Skulle vilja att Nalle såg den med men när ska vi ha tid att kolla film ihop? Blir lite problem när man ses vid nio, halv tio varje kväll och vi går och lägger oss kl tio. Kör vi snabbspolning genom hela filmen så hinner vi ju kanske........... Får helt enkelt hoppas på att vi är lediga samtidigt någon dag istället. 

Idag, igår och lite i förrgår har jag varit sjuk. Förkyld som en gris med frossa och så har jag haft feber. Hotell- och restaurangfacket säger att jag absolut inte får gå och jobba i köket i morgon och att min arbetsgivare är skyldig att betala ut sjuklön till mig från dag ett som jag anmäler mig sjuk. Men så kan jag inte göra. Vi är typ bara två stycken som jobbar i köket nu de närmsta två veckorna eftersom resten av kökspersonalen har semester, så vem ska de ersätta mig med? Vill verkligen inte sätta hotellet i skiten så jag dricker varm oboy och knarkar treo och ibumetin för fulla muggar så jag kan verka frisk imorgon i alla fall. Alla jag pratar med säger att jag har all rätt i världen att sjukskriva mig och att det inte är mitt problem att alla andra har semester, men jag känner att jag kan verkligen inte göra så. Jag får hosta och nysa färdigt till imorgon helt enkelt. Men kvinnan jag pratade med på facket var verkligen jättenoga med att jag inte får gå till jobbet i morgon. Men jag kommer nog göra en Amanda och gå till jobbet för att jag inte vill sätta dem i skiten och istället smitta ner 150 gäster...........  Eller så ser jag till att bli frisk. Ja, så får det bli. 

Har ni någon gång känt att "nu jävlar, ska jag förändras!" ? Så kände jag idag. Satt och sjöng framför Spotify och tänkte "Fy, fasen vad illa det låter" så jag bestämde för att jag skulle ta en dusch och komma ut som en helt ny människa. Man ska komma ut ur duschen, lite lagom blött, långt hår, man är smal, inga skavanker och man kan sjunga! Kom ut ur duschen och gick förbi spegeln i hallen och bara "Meh, jag är ju inte smal, jag har ju inte blivit av med mina flames, vad är det här?!! Jaja, brösten har inte krympt i alla fall, puh!" Sätter mig vid datorn och låten It's the end of the world as we know it börjar spelas och jag sjunger med. Rösten har inte blivit bättre den heller. Komma ut som en ny människa, my ass. Det fungerar inte. Skitdusch. 

Nalle får väl tycka om mig ändå helt enkelt, för om knappt en timme kommer han hit och då blir det massa mys, innan dess måste jag dock städa mitt rum... Inte sovit där inne på ca två veckor nu, så blir bara att man ställer in grejer där, stänger dörren, springer hem till Nalle och sover, nästa dag har man en ny kasse med något, ställer in den på rummet, stänger dörren och springer hem till Nalle. Tänk er två veckor med den där rutinen. Så nu blir det städdags!

Tjing!

It was in love I was created and in love is how I hope I die.

Egentligen så händer det grejer varje dag som jag vill skriva om. Men eftersom jag har fullt upp hela dagarna med allt som händer så hinner jag inte skriva, och nu när jag har en liten stund över innan pälskling kommer hem så har jag ingen skrivarlust alls. Så det blir inget jätteinlägg med allt positivt som händer omkring mig, utan jag tänker bara säga att livet är det bästa som finns och jag är världens lyckligaste flickvän som har världens finaste vänner.


RSS 2.0