Saga...♥

Jag har, på riktigt, fått problem.
Jag vill ge min katt allt som finns.
Jag vill inte skämma bort henne egentligen, men jag vill att hon ska ha allt.
Jag vill typ köpa ett slott till bara henne och kröna henne till prinsessa.
Hon är det finaste som finns och då förtjänar hon det bästa. 

Jag skulle varit en värdelös mamma.


♥♥♥

♥♥♥Min-katt-styr-mitt-liv.♥♥♥

:)

Jaha ja, här spenderar jag tid framför bloggen på min fritid, något jag egentligen kunde gjort på arbetstid... Ja, så är det. Jag jobbar 8 timmar om dagen, men det är ganska exakt 3,5 timmar om dagen som jag faktiskt gör något aktivt. Helt sjuuuukt mycket dötid jag har. Allt som ska göras hinner jag med på förmiddagen, kan ha en och annan faktura att frankera och skicka iväg på eftermiddagen, men annars sitter jag på röven från 12:30 till 16:30 och gör ingenting mer än att svara i telefon. Idag hann jag med ett par partier Hjärter, någon omgång Harpan, beställde utbildningskatalogen för Lunds Universitet, beställde en klänning på Nelly.com, sökte två jobb, betalade en räkning, superpyntade min kalender, räknade ut hur mycket jag har jobbat/kommer jobba denna månaden på var och ett av mina jobb, hur mycket det blir brutto, hur mycket det blir netto och resultatet renskrev jag och la i en plastficka som jag förminskat och häftat in längst bak i kalendern. Ja, man hinner med en hel del på jobbet, vilket förvisso är bra, men det blir himla drygt. Man vill ju inte att personalen som går förbi ser att jag sitter och surfar på nätet, då det inte känns som något man borde göra på sin tredje arbetsdag, så så fort någon går förbi så minimerar jag fönstret och blir alltid lika irriterad när jag i all hast råkat komma åt krysset. Men jag har ju tid på mig att klicka upp och göra om det.... I övrig går jobbet väldigt bra, jag har kommit in i det, jag har lärt mig vad de flesta i personalen heter, med lite logik klarar jag av mina arbetsuppgifter och när jag väl jobbar så tycker jag att det är himla kul, detta skulle jag kunna syssla med för alltid, vill bara ha lite mer/fler arbetsuppgifter. Tycker om det där med att svara i telefon och vända på papper, man känner sig så viktig, haha! Låter nog hur fjantigt som helst, men så är det.


Nu har Nalle och jag varit och kollat på en lägenhet på Linehed, och den är typ precis vad vi vill ha! Nu bara hoppas vi på att vi får den, sjukt snygga tapeter och allt var perfekt. Hyran är låg och den är rätt nära högskolan osv. Perfa! Så nu ska vi bara logga in och tacka ja :)


Allt väl,
mår väl,
far väl.


Kanske sova en vecka till?

Är just nu otroligt nervös och faktiskt fylld av oro och ångest inför första riktiga arbetsdagen på nya jobbet. Jag börjar imorgon 8:00 och slutar 16:30 och sedan börjar jag 17:00 och slutar 21:30 på nästa jobb. Det låter kanske tufft att jobba på det ena jobbet efter det andra, men jag känner att det är ganska skönt att komma till ett jobb på kvällen där jag vet vad jag ska göra. På det nya jobbet har jag verkligen ingen aning. Jag vet att när jag kommer dit på morgonen ska jag öppna mejlen och öppna telefonväxeln. Sen då? Sen kommer posten och den är hur krånglig som helst och jag har inte den blekaste om hur jag gör den. Vilka högar jag ska lägga papperna i, vilka högar som ska kopieras 2 gånger, vilka högar som ska kopieras 1 gång och vem på stället som ska ha vilka kopior och vilka kopior som ska mejlas iväg via kopieringsmaskinen osv. Verkligen INGEN aning. Jag har sådan ångest inför den här kommande veckan att jag natten till igår sov 13 timmar och natten till idag sov 12 timmar. Jag vet inte om jag någonsin sovit så mycket, om jag inte varit sjuk då. Jag mår verkligen skit, har en klump i magen och har haft något migränliknande i flera dagar. Inte blir det bättre av att man just nu har 3 olika jobb som man får försöka pussla ihop för att få ekonomin att gå ihop. Hur jävla svårt ska det vara att få en heltidsanställning någonstans? Jag har ingen energi till det här längre.

RSS 2.0