Lay a whisper on my pillow.

Har haft en underbar dag med Älskling idag! Åkt runt och shoppat på Amnesty, Möbelladan och Emmaus. Eller aah. Han shoppade och jag hängde med som transportör och sällskapsdam, vilket jag trivdes himla fint med. Det är inte alla som får hålla världens snyggaste kille i handen hela dagarna ;)
Sedan åkte jag hem till Mozart och vi gick en jääättelång runda på stranden och hade det också väldigt mysigt. Päronen har stuckit till Kreta så nu har jag både hus, hund och häst helt själv en vecka. Det hindrar mig i rätt mycket faktiskt eftersom jag inte kan komma hem när jag vill osv för Mozarts skull, men det är värt det för han är ju den bästa lilla hunden i hela universum. Han kommer dock aldrig bli lika fluffig och söt som Lucifer som Maria och jag åker och hämtar på torsdag (!!!). Men Mozart har sin charm han med =)

I morgon bitti tänkte jag bege mig till stallet och rida en sväng, funderar på om Mozart kanske vill springa med i skogen eller om han ska ligga kvar och sova med Nalle.. Hmm. Tror han föredrar att sova vidare. Sen ska jag klämma in Annie i mitt dagsschema, promenader med Mozart, och klockan 15:00 ska Pälsk och jag åka in till kulturhuset som är påväg att läggas ner. Ska vara lite loppis där och folk som pratar om varför vi ska behålla kulturhuset etc. om jag har förstått det hela rätt.

Nu ska jag upp och renbädda mamma och Stens säng så vi kan sova där i natt och om en timme kör jag in till staden och hämtar älskling! Då får Mozart följa med och sitta i framsätet såklart =)

It's all about you.

Den gången skulle vara den sista. Det är alltid så det låter. Men det finns alltid en anledning, bara man vill.
Det hittades en igår, och en idag. Kan bara tänka mig hur det blir sen.
När jag inte tycker att det finns en enda så finns det tydligen hur många som helst och mina argument är värdelösa. Jag går inte med på att vägen svänger åt fel håll för dig. För oss. Men vad kan jag göra? Du kommer hamna där du också.
It's all about you, baby.

As 99 red balloons go by.

Det har hänt himla mycket sedan jag skrev sist och jag kommer inte ens nästan ihåg allt i huvudet och är alldeles för lat för att gå och hämta min kalender där jag har hela mitt liv nedskrivet. Men jag minns vad som hände igår i alla fall för det var ju nyss! Vi tog en massör till stallet som skulle massera Sheya. Kvinnan heter Eva och är tydligen väldigt väldigt duktig. Det hon gjorde kallas för Laser- och Magnet-terapi och Sheya kändes otroligt avslappnad och harmonisk efter drygt en timmes behandling. Sådär ja, och där var jag 625 kronor fattigare och dessutom bokade vi in en behandling till om 3 veckor för ytterligare 625 kr. Men det får det vara värt, allt för min lilla ögonsten. Sedan skulle jag och mamma åka tillbaka till den hagen där hästarna har gått på bete i sommar och mocka ur den. Fy fan vilket helvete att vara ute när det blåste så in i helvete och kom småskurar titt som tätt och där stod man och mockade hästskit. "Det är nästan så man börjar gråta" sa mamma och jag kunde inte annat än att hålla med henne. Efter 1,5 timmar av slit gav vi upp, då hade vi fixat i ordning övre delen av hagen hyfsat så lämnar vi resten till Petra och Margaretha som också hade sin häst där. 
Väl hemma därifrån blev det en välbehövd dusch och sedan stack jag hem till Nalle och Emil där vi skulle äta sill och nypotatis och dricka öl och nubbe. Sagt och gjort och sen minns jag inget förrän jag vaknade i morse tog bussen till mammas jobb där jag hämtade hennes bil och stack till stallet, för idag skulle ju Hovslagar'n Johan komma :) Han är otroligt trevlig och oerhört skicklig. Jag tror han är magisk. 1100 kr senare blev det hemfärd för mig och jag har nu rensat heeeela min garderob, vikt om allt, sorterat i sorterade högar, sorterat ut vad jag kan ge bort/slänga och ändå är där överfullt... Bah. Men hyfsat snyggt är där i alla fall och sedan fick jag ett ryck då jag gjorde i ordning i köket, gick ut med hela vår miljösortering till soprummet (det var vääldigt mycket kartonger må jag säga) och skrubbade varenda kvadratcentimeter kakel och övriga ytor i hela toaletten och badrummet. Nu är där fint som bara den och imorgon blir det förhoppningsvis - om jag lyckas övertyga Nalle och Emil - en sväng till Gekås. Men vi måste vara hemma i tid för kl 18:00 imorgon kväll är det dags för mig att hämta dubbelsängen! Med lite hjälp av Sten såklart. Kanske lyckas man övertala Nalle till att hjälpa till med men han är väl ungefär lika glad på mig som jag är på honom just nu. Bitterfittor är vi allihopa, allihopa, allihopa och du meeeed. Dock kan man ju inte annat än älska honom och jag står fortfarande fast vid att jag har världens bästa pojkvän som jag älskar mest av alla i hela världen. Efter Mozart såklart. =)

Turn away from the ones who hurt everyone, I can tell by your smile you're coming undone. I could bleed for a smile, could die for a gun. Walk away from the sun and kill everyone.

Livet börjar bli lite jobbigt. Förhoppningsvis går det över. Jo, tjena. Tror inte det. Är så glad att jag har Maria att ringa när jag behöver prata av mig, massa vänner att träffa så fort jag är ensam och jag vet ärligt talat inte vad jag hade gjort utan Nalle just nu. Läkarbesök på måndag, så jag hoppas jag mår bättre efter det. Jag orkar verkligen inte. Vaknade upp med världens huvudvärk och jättesvullna ögon efter att ha gråtit mig genom hela natten. Man känner bara för att ge upp, men samtidigt så vet jag att jag är så otroligt lyckligt lottad med familjen jag har, pojkvännen, vännerna, djuren, jobbet. Livet faktiskt. Detta ska inte komma och förstöra något. Fuck you, disease.



____________________________________________________________________________________


"Jag har sex med dig för att det är skönt, inte för att det är du. Men jag pussas och kysser dig för att du är du". - I telefon med Maria xD



RSS 2.0