Love me, feed me, never leave me.

Har haft de underbaraste dagarna med älskling och jag fick en jättefin födelsedag i måndags med jättefina presenter och allt är bara jättefint! Har dock jobbat en hel del och fick min lönespecifikation igår kväll på ca 7200 kr... Nej, är inte speciellt nöjd. Så nu har jags sökt tre jobb och jag kan sätta 7200 kr på att jag inte kommer få något av dem. 

Nähä, vad säger ni? Sätta igång lite Queen och städa? Japp, så få det bli, innan det är dags för jobbet.

Tjingeling!

With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness.

Ankan har gått och blivit sjuk, vilket hon inte alls har tid med för idag väntar jobb, i morgon väntar stall och jobb, torsdag väntar frisören, stall och besök, fredag väntar Madde och lördag, söndag väntar jobb. Att ha lite feber och ont i halsen brukar inte vara så svårt att ignorera, men nu blir jag verkligen andfådd för minst lilla. Att bara gå från soffan till toaletten gör mig andfådd. Eller att plocka upp en penna som glidit ner på golvet är en jäkla bedrift alltså. Så det är ju en himla tur att jag inte har ett stressigt jobb.... tss, I wish.
Har även glömt att skicka in 20-årsannonsen till Hallandsposten och den skulle skickas in senast en vecka innan publiceringsdag. Jag fyller år på måndag, men de publiceras tydligen dagen innan man fyller år, vilket blir på lördag. Så de skulle ju haft min annons i lördags och idag är det typ.... tisdag? oops. Jag bryr mig inte så mycket om att vara med där, men morsan gick ju i taket när hon ringde och frågade om jag skickat in den och jag inte hade gjort det. Sen så vill mamma att där ska vara en bild med ju, och jag är livrädd för att hon tar någon bild från vår senaste skolfotografering, typ från 2:an på gymnasiet. Jag klarar mig utan bild. Så det så. 
Nu ska jag äta frukost och dricka vaniljte med honung för min äckliga hals.

Tjing!

Just det!

Glömde ju säga att jag varit på sjukhuset ett par gånger den senaste tiden också, och kortfattat kan man väl säga att nej, det var ingen cancer jag hade, utan jag har Vitiligo, you heard me, samma sjukdom som Michael Jackson hade, som gjorde honom vit. Så nu är jag lite mer cool än rädd och ledsen. Trots att jag kommer se ut som en ljus kossa om ett tag. 


Ciao

How to save a life.

Orkar inte skriva så mycket idag, sitter mitt i en känslomässig berg-och-dalbana. Är överlycklig över att Sheya blev friskförklarad när jag och mamma var på sista återbesöket i måndags med henne efter hennes långtidssjukdom som vi kämpat med ända sedan vi köpte henne i maj i år. Så vi var verkligen lättade när Ingrid sa att hon tycker det är självklart att hon ska friskförklaras! Helt underbart, så nu får vi rida henne normalt igen :) Sedan har jag jobbat i 11 dagar i rad, så man har ju varit helt slut de senaste dagarna, men idag var jag ledig vilket var skööönt! Däremot har Mozart ramlat omkull två gånger, alltså bara helt och hållet kollapsat igår och i förrgår och han har klökts väldigt mycket när jag har varit där den senaste veckan och idag kräktes han. Så mamma bokade tid på Slöinge djursjukhus till i eftermiddag för att se vad det var, vi misstänkte epilepsi. Det gjorde veterinären också eftersom lungorna, hjärtat, tempen och de tre blodproverna såg perfekta ut, men innan han diagnostiserade lille Mozart som epileptiker så röntgade han honom också bara för säkerhets skull. Dock trodde han inte att han skulle hitta något anmärkningsvärt eftersom Mozart var så pigg och viftade på svansen under hela besöket. Veterinären Andrew Blockley hade tyvärr fel. Chockad över röntgenbilderna kom han in till mig och mamma i rummet och sa att Mozart hade jättemycket metastaser i sina lungor. Metastaser är något som kommer från en tumör som sitter någon annanstans i kroppen. Har Mozart en tumör i prostatan och cancern sprids till lungorna så är det metastaser som bildas i lungorna helt enkelt. Och Mozarts lungor var fulla av metastaser. Och det har spridit sig till hjärnan med. Med tanke på att Mozart är drygt 10,5 år gammal, en boxer blir normalt mellan 8 och 10 år, så känns det väldigt hopplöst. Men veterinären tyckte att han var såpass pigg att det var värt att skriva ut kortisontabletter till honom för att se om det biter på cancern. Gör dem inte det så har han inte långt kvar att leva och vi får bara vara beredda på att han en dag slutar andas. Hjälper tabletterna honom så botas inte cancern, men den kan hämmas så att den inte sprids lika fort. Det är jättetufft. Han har alltid funnits där. Både mamma och jag bröt ihop totalt och hela vägen hem satt vi och grät i bilen. Jag vill inte förlora honom, han är det finaste och mest värdefulla jag har och det finns ingen jag älskar så mycket som Mozart.

RSS 2.0